Aikido for voksne

Selvtillid

Opbyg dine fysiske evner, din smidighed og styrk samtidig både dit fysiske og mentale forsvar, så du er forberedt bedst muligt på at håndtere vanskelige situationer i hverdagen. Gennem effektive forsvars- og faldteknikker opnår du også en forøget tryghed, selvsikkerhed og mentalt overskud i din dagligdag.

Fællesskab

Mød ligesindede i en munter og afslappet træningsatmosfære, hvor din partner har fokus på at hjælpe dig til at udvikle dine teknikker. Gennem vores nationale og internationale netværk, kan du også deltage i træningslejre og sammenkomster og være en del af et unikt og støttende fællesskab.

Sundhed

Aikido træning er en intens workout der anvender alle muskelgrupper i din krop. Du vil forbedre din udholdenhed, muskelmasse, fleksibilitet, balance og styrke. Du vil også træne dine mentale styrke hvilket kan medføre reduceret risiko for angst og depression. Begynd at træne i dag, og kom i den bedste fysiske, og psykiske, form i dit liv!

Aikido træning som voksen

At træne Aikido som voksen kan medføre mange positive ting, både fysisk og mentalt. Fysisk kan træningen forbedre balance, fleksibilitet og styrke, men også øge kropsbevidstheden og forbedre kropsholdningen. Derudover kan træningen også forbedre hjerte-kar-sundheden og reducere risikoen for kroniske sygdomme.

 

Gennem Aikido træning lærer man også effektive selvforsvarsteknikker, som kan hjælpe en til at føle sig mere tryg og selvsikker i situationer der potentielt kan være farlige.

 

Derudover kan Aikido træning også være en måde for voksne at være en del af et ligesindet fællesskab, hvor de kan møde nye mennesker og danne stærke venskaber. Det har en en afledt positiv indvirkning på det mentale helbred, da det kan reducere følelsen af ensomhed og social isolation.

 

Endvidere har Aikido træning også en positiv effekt på det mentale helbred generelt, og kan reducere angst og depression, samt give mere mentalt overskud og klarhed. Gennem træningen lærer man  at kontrollere sit sind og dermed reagere mere effektivt og med større overskud på stressende situationer.

 

Samlet set er Aikido træning en fantastisk måde for voksne at forbedre deres fysiske og mentale sundhed, og samtidig blive en del af et positivt fællesskab.