Aikido for teenagers

Selvtillid

Din teenager vil opbygge sit fitness niveau, opnå nye mål, lære nye færdigheder og i processen udskille en masse endorfiner. Aikido træning vil derfor hjælpe til at give dem en stærk tro på egne evner og tillid til at de kan klare sig gennem alle udfordringer i livet.

Fællesskab

Ved at træne i vores dojo, vil din teenager omgående blive en del af et positivt og ikke-dømmende netværk. Han eller hun vil opleve støtte fra en gruppe af ligesindede unge Aikidoka og føle at de er en del af noget større og specielt. Her er ingen udenfor, men alle indenfor fællesskabet.

Sundhed

I teenageårene er det vigtigt for dit barn at vedligeholde og styrke krop og smidighed. Det kan have gavnlig effekt på kroppen resten af livet. Aikido træning omfatter både hård fysisk aktivitet, træning af fleksibilitet og balance. Derudover oplever mange at træningen også mindsker stress i hverdagen og er med til at øge koncentrationsevnen og fokus.

Ansvarlighed

Aikido træning i vores Dojo hjælper din teenager med at træffe ansvarlige beslutninger, men også at opbygge ansvarlighed overfor andre. I træningen fokuseres der på respekt for hinanden, samarbejde samt at tage ansvar for ens handlinger, både i og udenfor Dojo’en.

Aikido for din teenager

Aikido træning kan være en fantastisk måde for teenagere at opbygge selvtillid og styrke. Gennem træning vil teenagere lære at have tillid til deres krop og evne til at navigere i forskellige situationer. Aikido fokuserer på at bruge modstanderens kraft og energi til at lede dem i en bestemt retning, og dette kræver en stor mængde selvtillid og tillid til ens evner.

 

Aikido træning er også en måde for teenagere at lære at arbejde sammen med andre og kommunikere effektivt. Gennem øvelser og teknikker, vil de lære at samarbejde med deres træningspartnere og forstå, hvordan man reagerer på forskellige kropssprog og signaler.

 

For teenagere kan træningen også være en måde at håndtere stress og angst. Aikido fokuserer på at være til stede i nuet og være opmærksom på ens omgivelser, hvilket kan hjælpe teenagere med at slappe af og reducere stress og angst.

 

Alt i alt kan Aikido træning hjælpe teenagere med at opbygge selvtillid, lære at samarbejde og kommunikere effektivt, og håndtere stress og angst. Det er en fantastisk måde for teenagere at lære, vokse og udvikle sig på en sund og positiv måde.